120 kvm andelslejlighed på Vesterbro

Dannevirkegade

Byttebolig

DKK2.400.000

Bolig ID :

 BB-29125-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Beskrivelse

120 kvm andels-hjørnelejlighed på Vesterbro – hjørnet af Dannevirkegade og Alsgade. Køkken med lille spiseplads, lille værelse, stort værelse og to stuer en suite. Badeværelse med badekar. Og i gangen er der er stort opbevaringsskab, hvor der også er plads til vaskesøjle. Lille (nordvendt) altan ud fra køkkenet. 2. sal. Højt til loftet. Stor børnevenlig og hyggelig gård.

Det er muligt at lave køkken alrum, hvis man slår det lille værelse sammen med køkken og muligt, at dele hjørnestuen op til to værelser = tre soveværelser, stue plus køkken alrum. Eller beholde det som nu = køkken med lille spiseplads 3 store værelser plus et lille værelse.

Andelsforeningen er sund med god økonomi. Andelsværdien er 2400000 kr. og boligafgift er 4945 kr. og acontovarme er 1408 kr. og internet 125 kr. (ca. 6660 kr. i månedlig ydelse inkl. det hele plus tv-pakke)

Skriv for billeder.

Boligønsker

Andelslejlighed øverst med altan eller stuelejlighed med lille have i KBH eller Frederiksberg, villalejlighed eller rækkehus KBH og omegn. Tre soveværelser (eller mulighed for det), stue plus køkken eller stue plus køkkenalrum.

Boliglokation

Se også disse boliger

Andel 7v, 144 m2 Frdb. C

Stor andel/ejer/leje. +160 m2. 4 regulære soveværelser. Stille, børnevenligt område.…

Badeværelser

1

Areal

144

Byttebolig

DKK5.084.000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *