88 kvm. indre by, altan, tagterrasse og elevator 3. sal – bytte til større

Ahlefeldtsgade, København, Danmark

Byttebolig

DKK2

  • Stue 1
  • Køkken 1
  • Badeværelse 1
  • Soveværelse 2
  • Stue 4

Bolig ID :

 BB-9151-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

88

Beskrivelse

Her er en helt unik andelslejlighed i centrum af København, nærmere bestemt Ahlefeldtsgade (lige ved Torvehallerne, Nørreport og Ørstedsparken). Du får alt lige ved hånden mens der samtidig er dejligt fredeligt og ingen nattetumult.

Vi er en lille familie som kommer i pladsproblemer inden for en årrække da lejligheden er lavet om til en stor 2-værelset lejlighed i stedet for en 3-værelset (dette kan nemt genetableres hvis man ønsker det).

Lejligheden er totalt gennemrenoveret og alle de detaljer der var mulige/interessante at gemme består (herunder er alle stukke renset totalt ned med tandbørste så de står skarpt i deres originale stand).

Lejligheden består af et køkken med skjult pantry. Fra køkkeneet er der udgang til solrig altan og lejlighedens elevator. Køkkenet er forbundet via en åben forbindelse til den store stue. Derudover er der et soveværelse og et stort badeværelse.

Der er derudover tilhørende kælderrum og stor fælles tagterrasse.

Andelens pris er på ca. 2 mio. og så er der 3-400.000 i forbedringer (disse er ikke opgjort endnu). Lejligheden er ikke valuarvurderet, vi kører på den offentlige vurdering.

Andelsforeningens økonomi er særdeles god hvorfor andelsafgiften er på 1.959 kr. Derudover er der 2 måneder om året hvor der ikke betales leje (på et tidspunkt blev man enige om at der skulle være lidt ekstra til sommerferien og julegaveindkøbene). Der betales derudover 446 kr. sammen med andelsafgiften for altanen.

Vi søger:

En større lejlighed/rækkehus/hus/villalejlighed (min. 130 kvm.) i Kbh. K, Ø og V samt Frederiksberg.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *