99 m2 på østerbro

Vardegade 23, 2100 København Ø, Denmark

 

DKK3.250

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

99 m2

Beskrivelse

Østerbro, Andelslejlighed byttes, 2100, 4 vær., 99 kvm., boligydelse kr. 3250, andelsvurdering kr. 1800000, Vardegade 21 1 TH

BYTTELEJLIGHED
Vi har en attraktiv andelslejlighed på Østerbro som vi ønsker at bytte til en større andelslejlighed på Østerbro. Desuden har vi et andels-kolonihavehus ved vandet nær Dragør som evt kunne indgå i byttehandel.

Lejligheden er en 99 m2 klassisk Østerbro-lejlighed ved stille brostensbelagt vej. Lejligheden består af fordelingsentre, to stuer en-suite (kan genetableres som to værelser), stort soveværelse, nyere spisekøkken, nyere badeværelse med badekar samt et stuepigekammer og et lille “lagerrum”. Der er stor hems i kammeret.
Der er afhøvlede plankegulv, stuklofter, fyldningsdøre, brede vindueskarme med indbyggede skabe og en renoveret opgang + facade. Endvidere er der loftrum og en stor børnevenlig gård. Der er pt undersøgelse igang vedr evt etablering af altaner.
Lejligheden er ret lys idet ejendommen overfor kun er i et plan. God og meget rolig beliggenhed i Vardegade med lystbådehavn, badestrand, S-tog (og metro i 2019), cafeer og indkøbsmuligheder indenfor gåafstand. Det nye Århusgadekvarter i Nordhavnen ligger også tæt på. Gode parkeringsmuligheder.
Andelsboligforeningen er lille, solid og særdeles velfungerende. Boligafgift inkluderer 100 Mbit bredbånd. A conto fjernvarme er ca 900 kr. Der er dyretilladelse. Jeg vil tro forbedringer ligger omkring 150.000 kr men de vurderes endeligt af vurderingsmand. Lejligheden kan iøvrigt sælges frit.

Ønskes: Attraktiv andelslejlighed på Østerbro, minimum 4 vær, minimum 120 m2, god stand, gerne altan. Vi er kun interesserede i bytte og svarer ikke på henvendelser om salg.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger