Andelsbolig med have byttes til større lejlighed.

Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg, Danmark

Byttebolig

DKK2.300.000

  • file2-13
  • file5-7
  • file4-8
  • file3-10
  • file1-17
  • file-104

Bolig ID :

 BB-18659-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

100

Beskrivelse

Da vi er ved at vokse ud af vores dejlige lejlighed med have 🙂 leder vi efter en lejlighed der er nummeret større.

Vores dejlige lejlighed er indrettet med et godt badeværelse med badekar og brus. Et stort køkken alrum med god plads til hele familien, køkkenet er kun 2 år gammelt fra HTH med masser af skabsplads, induktionskomfur med bootz og timer funktion, vaske/tørre kombimaskine, opvaskemaskine, køle/fryseskab og quuoker.  Stor stue med masser af indretningsmulighed. Et stort soveværelse med indbyggede skabe. og et mindre soveværelse. Alt i alt en super og åben lejlighed med plankegulve, gamle fyldningsdøre og sprossede vinduer. Det helt store plus er, at der er have på cirka 45 m2 med nybygget terrasse så man nyde livet.

Andelsboligforeningen er sund og har tjek på tingene og sørger løbende for vedligehold og renovering af bygningen, der blev bl.a. lagt nyt tag i 2015 og vinduerne fornyet i 2016. Derudover er der også et godt gårdmiljø med mulighed for at grille, bord & bænke, legeplads og overdækning til cykler. Derudover har lejligheden fælles cykelkælder og værksted. Til lejligheden hører der både kælderrum og loftsrum til opbevaring. I anvendelsesudgifterne er både bredbånd, grundpakke hos yousee, samt vand & varme.

Andelsprisen er anslået og er inklusiv forbedringer, vurderingsrapport, samt el og vvs tjek udarbejdes selvfølgelig såfremt bytte finder sted.

Boligydelse på kun 3.851 kr. md.

Varme                        850 kr. md.
Bredbånd                     86 kr. md.
Yousee pakke            218 kr. md.

Totalt sidder man for 5.005 kr. om måneden INKL. varme, bredbånd og internet.

Vi søger kun bytte.

Boligønsker

Vi søger: Andelsbolig på minimum 110 M2. Der skal være mindst 3 soveværelser eller mulighed for det. Det er et must at der er en altan/have/terrasse eller igangværende altan projekt. Beliggenhed Vesterbro fra Enghave plads til Søerne ned til Frederiksberg centret og Søndermarken - i den firkant.

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *