andelsrækkehus

Valnøddegården 22, 2620 Albertslund, Denmark

 

DKK3.408

  • IMG_4568
  • IMG_4593
  • IMG_4588
  • IMG_4577
  • IMG_4574
  • IMG_4569
  • IMG_4567

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

85 m2

Beskrivelse

KUN BYTTE!

Haves:
En enestående andelsbolig i Albertslund i form af et hyggeligt rækkehus på 85 kvm. i god, sund og vedkommende forening til 1083049 kr.(andelsværdi ved andelskrone 6,9297). Husleje pr. måned 3408,27 kr.

Ud over en meget beskeden pris og husleje får du også al herlighedsværdien, som er så forbandet stor på vores lille frimærke her i Valnøddegården. Huset ligger nemlig omringet af dejlige og søde naboer, der ønsker at kende hinanden og lave ting sammen, som forbinder os ”Valnødder”. Vi mødes på vores fælles grønne arealer, i fælleshuset eller på vores velholdte og hyggelige legeplads, til højtider og i hverdagen.

Men der er så meget mere, så det kan være svært at få det hele med. Kan du eksempelvis forestille dig, at bo i en kommune, hvor der er cykelstier til ALT, Økologisk bespisning i alle vores institutioner, Vestskov med naturskole og rideskole og landets bedste musikskole, midt i kultur, hvor der serveres børnejazz og koncerter på forbrændingen og diverse arrangementer i vores musikteater? Kommunen prioritere miljø, børn og kultur tårnhøjt.

Jo, Albertslund er bare så meget mere end de fleste tror, men det finder du sikkert selv ud af.

Boligen er fordelt på to etager: køkken alrum nederst og to soveværelser og bad med plads til tørretumbler og vaskemaskine øverst (imens begge børn boede hjemme havde vi det ene værelse delt i to, så der i alt var tre små værelser på 1. etage). Øverste etage er nu nyistandsat. Vi har lige lavet gulve, fuld spartlet og malet vægge, taget skillevæggen ned igen og fået os en hyggelig ny hems, men billederne gør virkelig ikke værelserne fyldest, da de endnu ikke er indrettede.
Se plantegning og boligområde her:
http://www.valnod.dk/boligerne/3-rums-bolig.aspx

Det har været den perfekte ramme for vores liv i mange år (19 for at være helt præcis). Det har været vores lille oase! Nu kalder et liv med halvvoksne børn i byen.

Tænk nu hvis der sad en lille sød familie og trængte til lys, luft, stilhed og masser af grønt til øjet og som havde noget at bytte med, som kunne være af interesse for mig og min store datter, der nu er de sidste tilbage på skuden.

Søges:
En ny lille oase i form af en 3 værelses lejlighed på Vesterbro/Frederiksberg/Nørrebro/Østerbro med bad og en pris der mather, hvad vi sidder med på hånden nogenlunde. Vi kan godt gå lidt ned i plads og op i pris, men helst skal det ikke være al al for overvældende.

Vi leder efter en ny ramme om et nyt kapitel, i form af en hyggelig og lys lejlighed og hvis der er en dejlig gård bliver vi virkelig ikke kede af det. Vi gider ikke noget, der er meget nedslidt og usselt, men vi er klar over at København er gammel, skæv og skøn. Vesterbro har top prioritet, men vi forholder os åbne og ser hvad der sker.

Kun bytte har interesse. Vi skal jo have noget andet og bo i og Valnøddegården er sådan et godt kort at have på hånden, synes vi.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger