Byttebolig – 4-vær. enderækkehus i Ballerup

Grantofteparken 344, 2750 Ballerup, Denmark

 

DKK7.611

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

100 m2

Beskrivelse

Lejligheden er et rækkehus på 100,5 m2 i to plan.
Husleje netto 7611 kr. + forbrug ca. 1000 kr. og et indskud på ca. 22315 kr.
Til boligen hører et lillebitte forstykke med plads til cykler eller et lille bord og et par stole samt en østvendt have i ca. samme længde/bredde som huset med lille glasoverdækket terrasse og et haveskur. Alle rækkehuse har derudover eget kælderrum (ca. 6 m2) placeret i en kælder ude i gården, hvor der også er cykelkælder og en ”slyngelstue” med dart osv.
Et par gange om året holder gården arbejdsdage og alle som vil bidrage kan være med. I det hele taget er der næsten altid liv og hygge og masser af legende børn i gården så snart vejret tillader det.
Beboere i enderækkehuse kan søge om tilladelse til at udvide haven med ca. 1-1,5 m i bredden.
Grantoften er et meget børnerigt og familievenligt boligkvarter, som består af tre højhuse og et stort rækkehusområde. Sidstnævnte er spærret af for trafik og parkeringspladserne ligger i udkanten af området. Grantofteparken (rækkehusområdet) blev renoveret i 2006.
Vi ligger omgivet af dejlige grønne områder (skov, mose, haveforeninger, fodboldbaner osv.) og kun 15-20 minutters gang fra Ballerup Centret, gågaden med masser af indkøbsmuligheder samt Ballerup Station, et hav af busforbindelser, Baltoppen Bio/teater m.m. I Grantoften har vi desuden vores eget lille indkøbscenter med bl.a. ”Netto”, ”Min købmand”, frisør, fællesvaskeri, restauranter m.m.)
Nærmeste skole, Grantofteskolen (hedder nu Baltorpskolen), ligger i udkanten af boligområdet, så børnenes skolevej er trafikfri. I området har vi også vuggestuer, børnehaver, SFO, fritidsklubber og mange forskelllige fritidstilbud.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger