Charlottenlund – Ordrup Jagtvej

Ordrup Jagtvej 111, 2920 Charlottenlund, Denmark

 

DKK3.183

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

74 m2

Beskrivelse

2v stuelejlighed, 74 m2 med altan og have i Ordrup, Charlottenlund – Ø: Rækkehus el lign. m have i Lyngby el omegn

Vi har en dejlig lys 2 værelses stuelejlighed på 74 m2 i Ordrup i Charlottenlund. Lejligheden har inden for de seneste år fået nye termovinduer og nye altaner. Vores lejlighed har en stor altan, trappe ned til egen lille have og en stor lukket fælleshave, hvor der står et stort hyggeligt æbletræ og to bænkesæt til fri afbenyttelse. Haven er sydvestvendt og solen kan nydes fra altan og have fra tidlig formiddag til sen aften. Der er tilhørende vaskekælder og tørrerum. I lejlighed har vi selv opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommen er centralt og beliggende i et skønt, roligt og trygt område, hvor der i gåafstand er gode bus- og togforbindelser og indkøbsmuligheder. Området er meget attraktivt idet man fra gåafstand kan komme til bl.a. Dyrehaven, Skovshoved Havn, Bellevue Strand, Charlottenlund Skov, Charlottenlund Slotshave, Travbanen og Charlottenlund Fort.

Husleje              3.183 kr.
A conto varme     600 kr.

Vi er en familie på to voksne og to børn, som ønsker, at bytte os til et rækkehus, villalejlighed eller anden boligtype med tilhørende have. Min. ca. 100 m2 og min. ca. 4 værelser i Lyngby eller omegn.

Kontakt: milankalyng@hotmail.com
Mobil: 50700250

 

Vil gerne bytte til bolig i Hovedstadsområdet; Lyngby eller omegn.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger