Eftertragtet 90 kvm andelslejlighed på Frederiksberg C

Lykkesholms Alle 8, 1902 Frederiksberg C, Denmark

 

DKK2.500.000

 • Sovesofa
 • Udsigt
 • Soveværelse-kommode
 • Køkkenbord
 • Seng
 • Soveværelse-1
 • Spisebord-2
 • Spisebord-1
 • stuen
 • Frederiksberg-Allé
 • Frederiksberg-slot
 • Frederiksberg-have
 • Plantegning-lejlighed
 • Lykkesholms-Allé-kort
 • Lykkesholms-Allé-3-udefra

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

90 m2

Beskrivelse

Charmerende andelslejlighed på Lykkesholms Allé, Frederiksberg C byttes til hus med egen have nord for København.

Andelspris: 2.129.082 kr.
Forbedringer: ca. 400.000 kr.
Boligydelse: 5.714 kr./md.
Anvendelsesudgifter:778 kr./md.
Størrelse: 90 m2
Værelser: 3 værelser og stort spisekøkken
Byggeår: 1887

Området:

Frederiksberg C er byens mest eftertragtede kvarter. Lykkesholms Allé er en hyggelig, stille og grøn sidegade til Gammel Kongevej. Perfekt beliggenhed, hvis I ønsker at bo i rolige omgivelser, men tæt på centrum og med alt indenfor rækkevidde; Gammel Kongevejs caféliv og spændende specialbutikker. Bruger I 10-15 min. på gåben, kan I både nå til Frederiksberg Have, Søerne, Rådhuspladsen, Tivoli, Strøget, Vesterbro og Nørrebro. På cykel er hele København tæt på, og der er gode muligheder for offentlig transport.

Ejendommen:

Velfungerende forening bestående af 10 lejligheder med søde naboer. Ejendommen er indenfor de sidste år blevet mere eller mindre gennemrenoveret. Vi har fået lavet alt det, som ejendommen trængte til; rør, faldstammer, kælder, facade, tag og vinduer. Der er flere tiltag i gang bl.a. er gården igennem en renovering, så gårdmiljøet bliver endnu hyggeligere og vi arbejder på at få altaner.
Andelsforening har en stabil økonomi, og der er hensat et større beløb for at have mulighed nye for initiativer, samt for at sikre at andelsværdien ikke falder, og at den månedlige ydelse ikke stiger.
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og gården har gode muligheder for at sidde og hygge sig eller have børnene til at lege.

Lejligheden:

Lejligheden ligger på 3. sal og har en god indretning og et godt lysindfald. De to bagerste rum har direkte udsigt til himmel og træer. Vi har indenfor de sidste fire år fået lavet spisekøkken, nyt badeværelse, gulve og lydisolering. Der er igangsat en proces i forening om at få altan.

Lejligheden består af en lille entre, et lille badeværelse, tre store værelser, som lige nu er indrette som soveværelse og to stuer. Fra den ene stue er gennemgang til spisekøkkenet.

Det er en charmerende gammel herskabslejlighed med skæve vinkler, højt til loftet, stuk og pæne lyse trægulve. Lejligheden fremstår i god stand grundet de nylige renoveringer, men den kunne godt shines yderligere op med maling og sådan.

Lejligheden er noget af en perle, og vi elsker at bo der, men efter vores lille søn er kommet til verden, leder vi efter et hus udenfor byen med egen have. Vi er både interesserede i et gensidigt salg og i fremleje.

Ønskes:

Hus nord for København med egen have.

Pris: maks. 4.000.000 kr.
Ejerudgifter: maks. 5000 kr./md.
Størrelse bolig: min. 80 m2
Størrelse grund: min. 300 m2
Værelser: min. 4
Stand: Boligen skal være i god stand og ikke kræve renovering.

Vi forestiller os et gensidigt salg, men er også interesserede i fremleje i to år og i lejeboliger. Huslejen inkl. forbrug skal i så fald være på maks. 11.500 kr./md. Vær opmærksom på, at man som lejer i de fleste almene boligforeninger ikke kan bytte med andel. Ved fremleje skal det være en periode på min.1,5 år. Vi beder jer undersøge at bytte er muligt, inden i henvender jer.

Området:

Vi søger en bolig i et børnevenligt område, og er kun interesserede, hvis den er beliggende på en utrafikeret og stille villavej, tæt på grønne områder, trukket tilbage fra større veje, og ikke tæt på motorvej og jernbane.

Vi vil foretrække en bolig i Lyngby-Taarbæk eller Gentofte kommune, men alle følgende områder har interesse:

Frederiksberg, Vanløse, Søborg, Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Klampenborg, Taarbæk, Vedbæk, Rungsted Kyst, Humlebæk, Espergærde, Hørsholm, Nærum, Birkerød, Holte, Sorgenfri, Virum, Lyngby, Bagsværd, Gentofte og Jærgersborg.

Boligen og grunden:

Både villaer, rækkehuse og villalejligheder har interesse, hvis de har egen have, men fortrinsvis et hus med have omkring.

Huset skal være min. 80 m2 og have min. 2 soveværelser. Der skal være plads til to voksne og to små børn. Vi foretrækker et hus i ét plan med stort køkkenalrum, større badeværelse med badekar og kælder.

Haven behøver ikke at være stor, så længe huset ligger på en stille vej og tæt på grønne områder.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger