Eksklusiv klassisk 5 V herskabslejlighed, 173 m2, byttes til mindre

Christiansborggade

Byttebolig

DKK2.862.533

  • ABNCB2
  • ABNCB3
  • ABNCB4
  • ABNCB5
  • ABNCB6
  • ABNCB7
  • Plantegning
  • ABNCB1

Bolig ID :

 BB-12031-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

173

Bygget (årstal)

1908

Beskrivelse

Skøn og eksklusiv 5V herskabslejlighed på 173 m2, 3. sal, på lukket vej centralt i København på grænsen mellem V og K.

Lejligheden er en fantastisk smuk, stor og eksklusiv klassisk herskabslejlighed opført i begyndelsen af 1900-tallet. Den består af en stor entré, 3 stuer en suite, 2 værelser – det ene med stort indbygget klædeskab – stort køkken med viktualierum og stort badeværelse. Der er høje paneler i to af stuerne, 3,4 m til loftet, smuk stuk, velholdt sildebensparket, mindre altan og elevator. Lejligheden ligger i hjertet af København, lige ved Københavns Kanal, Stadsgraven og alt hvad byen rummer af liv, kultur, cafeer og restauranter.

Køkkenet kan evt. slås sammen med det tilstødende værelse og viktualierum, så man får et stort køkken-alrum. Der er skorsten med mulighed for tilslutning af brændeovn, god plads i luftrum og på sigt mulighed for egen billig parkeringsplads. Køkken og bad er fra slut 80’erne, men fungerer fint. Køkken er for 2 år siden frisket op med malede låger og ny bordplade, vask og vandhane. Andelsboligforeningen er lille, velfungerende og med god økonomi. Det er en unik lejlighed til en meget attraktiv pris. Men jeg har ikke brug for så meget plads og vil gerne bo billigere.

 

Boligønsker

Mindre og billigere andels- / ejerlejlighed, villalejlighed i Kbh V, N, Ø, Frederiksberg, Christianshavn. Hvis du har et attraktivt haveforeningshus kunne det også være en mulighed. Minimum 85 kvdm. 3-4 værelser med altan. Jeg ønske kun at bytte til noget med tilsvarende herlighedsværdi, f.eks. beliggenhed, udsigt til grønt, vand eller andet der gør boligen særligt attraktiv.

Features

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *