FRB andel med smukkeste panorama udsigt byttes til større

Mariendalsvej 23A, 2000 Frederiksberg, Danmark

 

DKK2.000.000

  • Udsigt FRB
  • stuefab FTB
  • stuefab1 FRB
  • Stue2 FRB
  • bad FRB
  • walk in

Bolig ID :

 BB-29344-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Garager

1

Areal

76

Bygget (årstal)

1960

Beskrivelse

Utrolig flot og godt fordelt 3,5 værelses andelslejlighed med regulære og store værelser på ensrettet og stille vej på dejlige Frederiksberg. Utroligt veldrevet forening med næsten ingen gæld, hvilket reflekteres i meget fornuftig boligydelse.

Stue med fransk altan, 2 værelser, hvor det ene har indbygget klædeskab, køkken, badeværelse og seperat walkin closet/opbevaringsrum. Stuen har lang og uforstyrret udsigt og meget sol fra middag til aften. Altan er på tegnbrættet.

Hoveddør er ved svalegang med morgensolen, hvor kaffen kan nydes på cafesættet/bænken. Meget tæt gå afstand til de nye Metro Ring stationer Nuuks Plads og Aksel Møllers Have. Andelsforeningen har elevator. Pæn baggård med have og spiseområde.

Lejlighed er netop nymalet og står flot med smukt olieret egetræsgulv. Stort badeværelse med bruseniche.

Kælderrum og mulighed for garage for 400 kr per måned (venteliste) i foreningen.

 

Boligønsker

Større andelslejlighed øverst i 1 eller 2 plan. Tørreloft i andelsforening, som ønsker indtægt ved oprettelse af lejlighed. Lejlighed med mulighed for loft til kip. Altan, mulighed for altan eller tagterasse ønskes. Renovationsprojekter er ok, hvis mulighederne er til stede. Garage mulighed er et plus men ikke et must. Område: helst Frederiksberg, men også indre Østerbro, indre Nørrebro ved Skt. Hans Torv, indre by ved kastellet, Nyhavn eller søerne. Pris max samme andelskrone.

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *