Godt indrettet 3-værelses med masser af lys øverst i ejendom med elevator.

Nørrebrogade 53A, 2200 København, Danmark

Byttebolig

DKK1.600.000

  • IMG_2867
  • IMG_2870
  • IMG_2871
  • IMG_2872
  • IMG_2875
  • IMG_2876
  • IMG_2877
  • IMG_2879
  • IMG_2880

Bolig ID :

 BB-29486-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Garager

1

Areal

93

Beskrivelse

Vi har 93 kvm fordelt på 2 reelle soveværelser med indbyggede skabe, et stort køkken-alrum, et lille kontor, en fordelingsgang, et lille depot og et rummeligt badeværelse.

Der er 2 altaner i hele lejlighedens længde. På siden ud mod Nørrebrogade er altanen lukket og vi anvender den til tørring af vasketøj og en tørretumbler.

På den anden side har man udsigt til vores nyanlagte flisegård med planter, rutsjebane og sandkasse. Der er fin udsigt og vi har sol fra midt formiddag til kl. 19-20 stykker om aftenen om sommeren.

Da lejligheden ligger på Nørrebrogade ud til et område, hvor der starter en bussluse er vi ikke generet af trafikstøj.

Der er elevator fra 1. sal. Andelen er sund og her bor en god blandet flok af unge med børn og ældre, som har boet her i mange år. Vores naboer er enormt flinke.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i vores kælder for 400 kr/måneden. Der er tilhørende opbevaringsrum i kælderen og affaldsskakt på altanen. Den vil også egne sig som delelejlighed og forældrekøb er tilladt. Prisen er baseret på offentlig vurdering og der er ikke de store forbedringer.

Vi er enormt glade for at bo her hvor der er overraskende lyst og stille, men vi kommer til at mangle lidt mere plads når ungerne vokser sig store.

Boligafgiften er ca. 3400 kr/måneden inkl. vand.

Boligønsker

Vi ønsker en lejlighed eller et hus lige udenfor byen med 4 værelser (eller mulighed for at lave det) og helst på minimum 100 kvm. Det er vigtigt for os, at der er en dejlig stor, grøn og børnevenlig gård og vi vil gerne bo i stuen. Lejligheden kan ligge i Kbh N, V, Ø, Frederiksberg eller på Islands Brygge og må gerne være dyrere end vores, men ikke over 2.500.000 kr i andel og det kun, hvis boligafgiften er lav.

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *