Kun for de ABSOLUT kræsne. Familie- og Seniorvenlig vidunderlig lejlighed

Vesterbro/Kongens Enghave, Copenhagen, Denmark

 

DKK9

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

144 m2

Beskrivelse

byttelejlighedpaavbroSNABELAgmailpunktumcom
Bo i hus på midt i byen?
Det kan vi ikke helt tilbyde, men alligevel næsten…
Haves: Særdeles attraktivt beliggende vidunderlig andelslejlighed på Vesterbro i veldrevet, stor andelsforening med en meget, meget rolig beliggenhed, og en usædvanlig sund økonomi.
144 fantastiske m2 fordelt på to etager, meget høj og ugeneret stueetage og 1. sal.
Stueetagen: mindre badeværelse, stort spisekøkken med plads til spisebord til 6-8 personer, meget stor stue med egen haveudgang til vidunderlig solrig gård, hvor vi har eget havebord, grill, potter med urter og blomster. Fra stuen er der trappe op til 1. sal.
1. sal: Stort soveværelse med skabsvæg, tv-stue/bibliotek med udgang til stor syd/vestvendt altan, arbejdsværelse/kammer, stort sydvendt værelse, som på nuværende tidspunkt er delt op i to mindre børneværelser, mindre badeværelse.
Der er store vinduer til alle verdenshjørner, og lejligheden fremstår derfor særdeles lys og solrig.

I kælderen lige under stueetagen hører der to store, veldisponerede kælderrum til lejligheden. Andelsforeningen har eget veldrevet vaskeri, men i lejligheden er der alligevel vaskemaskine og opvaskemaskine.
Fra spisekøkkenet er der mulighed for nemt at etablere en haveudgang mere til endnu en meget børnevenlig og lækker, nyrenoveret gård. For den børnerige familie er lejligheden meget nem at ombygge, så man får flere værelser. Vores lejlighed er meget alsidig og rummer masser af muligheder for et roligt familie-/senior-/etc liv i trygge og smukke omgivelser midt i København.
Huslejen er 10.300kr inkl varme, vand, internet, gas m.m. For det helt rigtige bytte er vi absolut villige til at tale andelspris. Men kun, hvis det helt rigtige byder sig. Vi overvejer luftforandring har boet her i mange år, men vi vil ikke flytte for enhver pris, og vi ved, at vi opgiver en meget unik og helt igennem fantastisk lejlighed, hvor lignende kun yderst sjældent sættes på markedet.
Vi søger: .. vi ved det faktisk ikke helt Andelslejlighed/ejerlejlighed/leje/hus/rækkehus Sandsynligvis flere m2, måske samme størrelse eller mindre med den ideelle planløsning meget, meget gerne på Vesterbro/Frederiksberg, muligvis Østerbro, måske den rigtige adresse på Nørrebro/NV/Emdrup eller i Kbh K, muligvis udenfor byen Gentofte/Hellerup Valby??, muligvis rækkehus, muligvis større, muligvis mindre men veldisponeret, muligvis??
Ved interessante henvendelser kan der fremsendes billeder og yderligere information.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger