Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boligbytter.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/admin/reports/class-wc-admin-report.php on line 132

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/boligbytter.dk/public_html/wp-content/themes/realhomes-child/functions.php on line 161
LYS OG RUMMELIG LEJLIGHED I GRØNDALSKVARTERET – Boligbytter

LYS OG RUMMELIG LEJLIGHED I GRØNDALSKVARTERET

A. F. Beyers Vej, 2720 København, Danmark

Byttebolig

DKK8.000

Bolig ID :

 BB-32829-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

90

Bygget (årstal)

1940

Beskrivelse

Boligen

Skøn 3 værelses høj stuelejlighed i det dejlige Grøndalskvarter, på en stille sidevej til Godthåbsvej (lige på grænsen til Frederiksberg). Lejligheden har en dejlig lys og åben planløsning med stor stue og badeværelse, fint køkken og to gode værelser. Endvidere stor rummelig entré.

Flot autentisk lejlighed med franske døre og sprosse vinduer. Direkte udgang til skøn grøn have med blomster og krydderurter. Vi har vaskemaskine, men her er også vaskekælder og med elevatoren kan man komme direkte derned. I kælderen er der også et godt depotrum, et træningslokale og et festlokale.

Beliggenhed

For enden af A.F. Beyers vej (100 m.) ligger Godthåbsvej med bl.a. restauranter, caféer, bager og pizzeriaer. Af supermarkeder ligger Netto, Irma, SuperBrugsen og Rema1000. Der er flere legepladser i området bl.a. i Grøndalsparken (150 m. væk). Parken er vores oase her i byen og strækker sig flere km. på både Frederiksberg og Vanløse siden. Bl.a. kan der gennem parken gåes hele vejen til Damhus søen (turen+søen rundt udgører den perfekte løberute / gåtur på præcis 10 km.)

Offentlig transport og i nær afstand

3 min. fra bus 2A og Grøndal station, hvor Flintholm st. er næste stop med metro, tog og bus. 5 min på cykel til Vanløse station, Kronen shopping center og kultur stationen med stort bibliotek. 10 min. på cykel til bl.a. Frederiksberg centeret, Frederiksberg svømmehal og CBS. 15 min fra Det Biovidenskablige fakultet og 20 min. fra søerne og Københavns Universitet’s CSS.

Vi er meget glade for at bo her og flytter kun såfremt den helt rigtige mulighed byder sig.

Venlig hilsen
Natasja

Boligønsker

Søger rækkehus eller lejlighed med egen have i Vanløse, Frederiksberg, Kbh NV, Brønshøj, Rødovre, Herlev

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *