Skøn stor andel på Østerbro

Østerbrogade 88F, 2100 København, Danmark

Byttebolig

DKK2.300.000

Bolig ID :

 BB-15429-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

150

Bygget (årstal)

1906

Beskrivelse

Andelsboligen her er den eneste af sin slags i foreningen. Den har nemlig en åben trappe fra soveværelset ned til en høj kælder, hvor der i det ene rum er lavet fitnessrum og i det andet vaskerum (der er vaskemaskine, tørretumbler og fryser) – samt god plads til hvad du har af ting og sager.

Den ligger helt stille i 3. baggård med grønt og i skønne omgivelser, og det er ikke til at tro at du er 150 fra Trianglen, når du først er i lejligheden.

Køkkenet gennemgik for få år siden en gennemgribende renovering, og står derfor knivskarpt.

Det er oprindeligt to to-værelses lejligheder der er slået sammen, og du har derfor et soveværelse, et stor børnværelse, et mindre aflangt børneværelse (gammelt køkken – væggen kan med lethed flyttes lidt, så begge værelser får samme størrelse) – deruover har du et stort køkken-alrum med induktionskogeplader, opvaskemaskine, køleskab ovn og emhætte, altsammen kun få år gammelt. Fra køkken-alrummet går du ind i stuen, der er hyggelig og har en god størrelse. Man kan med lethed bo en lille familie i boligen. Der er hunde og kattetilladelse, men dyrene må ikke luftes i gården.

Boligønsker

Jeg ønsker noget lidt billigere på Østerbro! -  og det vigtigste er, at jeg har et lille frimærke eller en god stor altan, hvor jeg kan give min kat lidt luft på snuden.. 🥰 Jeg vil helt sikkert blive kvalt hvis jeg har mindre end stue PLUS to værelser (90-100 m2) at gøre godt med - køkken alrum med plads til spisebord er også et must...

Yderligere detailjer

  • Eftertragtet andel i to plan på Østerbro: 2.300.000

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *