Smuk og charmerende Frederiksberg-lejlighed med grøn udsigt og meget lav boligydelse

Nordre Fasanvej, 2000 Frederiksberg, Danmark

Byttebolig

DKK922.000

Bolig ID :

 BB-38047-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

49

Bygget (årstal)

1998

Beskrivelse

Vi drømmer om at bytte vores elskede lejlighed med en større.

———————

Vi har en fantastisk dejlig, stille og charmerende lejlighed med to værelser, et lille men flot og nyrenoveret københavner-badeværelse og helt nyt køkken fra 2019 med vaskemaskine, køleskab og fryser, multifunktionsovn og induktionskogeplade.

Lejligheden er i en super stand med lydisolerede vinduer og med et hyggeligt, grønt og børnevenligt gårdmiljø.

Der hører loftsrum til lejligheden ligesom der i gården findes vaske/tørrerum samt stort fælleslokale. Det er også muligt at blive opskrevet til stor garageplads.

Foreningen har super økonomi og 94 % friværdi. Der er netop nedsat en arbejdsgruppe som skal undersøge mulighederne for altan.

Som beboer i foreningen har man intern førstekøbsret på nabolejligheder, hvilket betyder, at man har mulighed for at sammenlægge to lejligheder.

Lejligheden ligger 10mins gang fra Jægersborggade-kvarteret, tæt på metro og s-togsforbindelse og stort set alle typer af dagligvareforretninger lige uden for døren.

Gården er stor, så der er langt til genboer på begge sider.

————-

Lejligheden er ikke endeligt vurderet, men viforventer at prisen på forbedringer vil lægge omkring 100.000 – 150.000. Prisen er vi villige til at forhandle om, hvis vi får det rigtige byttetilbud.

Boligønsker

En større lejlighed - min. 70 m2. I områderne Frederiksberg, Islandsbrygge, Østerbro, Nørrebro, Amager, Indre By og Vesterbro. Altan eller have, øverste etage, grønne / rolige områder prioriteres.    

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *