Stor moderne familievilla

Hyacintvej 7, 8585 Glesborg, Denmark

 

DKK1.175.000

  • Hus
  • hus2
  • hus1

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

217 m2

Beskrivelse

Blot 10 minutters kørsel fra Grenaa, finder du denne 217 m2 villa med stor have og centralt beliggende i Glesborg, blot 100m til skole, SFO, børnehave, dagpleje og idrætshal, samt 500m fra butikstorv med bl.a. Danmarks største Super Brugs og Fakta.
Villaen er optimalt indrettet med masser af plads til den store familie.
Fra det praktiske bryggers, er der direkte adgang til det flotte køkken, hvor der er åbnet delvist op ind mod stuen, samt åben forbindelse til stuens spiseafdeling.

Stuen er karakteriseret ved et dejligt lys, som trænger ind af det store vinduesparti mod haven og den sydvendte terrasse. Her er desuden en hyggelig brændeovn, som fint kan opvarme hele huset. I modsatte ende af villaen finder du tre gode værelser, samt et lækkert og nyt badeværelse med brus.

Fra stuen er der, via trappen, adgang til 1. salen. Her kommer I op i den anden lyse og rummelige stue. 1. salen er desuden fordelt med to værelser, et depotrum samt et lækkert og lyst badeværelse med badekar.

Til villaen er endvidere en god carport (delvist aflukket i dag), brændely, samt en stor og dejlig have. Huset er vedligeholdsfrit med nyere trævinduer, samt gavle beklædt med vedligeholdelsesfrit materiale.

En super villa I bør se!

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger