Stor penthouse med tagteresse og brændeovn

Prinsesse Christines Vej, 2300 København, Danmark

Byttebolig

DKK3.250.000

  • IMG_1142
  • IMG_1137
  • IMG_1136
  • IMG_1164

Bolig ID :

 BB-14947-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

2

Areal

212

Bygget (årstal)

1925

Beskrivelse

Lejligheden har udsigt til Eberts Villaby og Københavns tårne i horisonten mod vest. Lejligheden har brændeovn, stor tagterrasse, loft til kip og boblebad. Der er desuden eksklusiv adgang til loftsrum på knap 20 m2 direkte fra lejligheden.

Hjemmet ligger på fjerde og femte sal i foreningen A/B Lykkehøj og er perfekt til den sammenbragte familie eller alle, der bare elsker at have god plads. Andelshavere har adgang til to baggårde (den ene meget grøn) med børn i alle aldre. Ejendommen er nyrenoveret og økonomien sund.

Der er masser af gode børnehaver og vuggestuer i området og kort til strand, fælled og det hyggelige Ebert villakvarter. De seneste år har området fået en ny vinbar, en ny hyggelig café, en skøn ølbar, to juicebarer, tre-fire nye spisesteder og en lille forretning med genbrugstøj. Alt sammen inden for en radius af 200 meter fra lejligheden. Sundy Øster Skole ligger få hundrede meter væk.

NB. Der er for omtrent 350.000 i forbedringer, men den endelige vurdering af forbedringer er ikke foretaget endnu, så prisen er en cirkapris.

Boligønsker

Ønske 1) To børnevenlige og hyggelig hjem. Helst i starten af Amager, Islands Brygge eller Christians Havn, men resten af København er ikke udelukket. Det ene: Mindst 3-4 værelsers andel til max 1,5 mio og en sund økonomi og lav ydelse. Gerne i stueetagen. Det andet: Mindst 2,5-3 værelser til max 1,2 mio, sund økonomi og lav ydelse. Ønske 2) Et børnevenligt og hyggeligt hjem. Helst i starten af Amager, Islands Brygge eller Christians Havn, men resten af København er ikke udelukket. Mindst 3-4 værelser til omkring 1,5 mio og en sund økonomi og lav ydelse. Gerne i stueetagen.

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *