UDSIGT TIL GRØNNE MARKER byttes til mindre hus

Knardrup Bygade 13, 3660 Stenløse, Denmark

 

DKK3.500

Bolig ID :

 Ingen

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Areal

216 m2

Beskrivelse

Fantastisk hus nu til salg hos jesper nielsen for 4,5 mil. Annoncen kan ses evt der.
Byttes gerne til et andet lidt mindre hus.

KNARDRUP BYGADE 57
3660 STENLØSEUDSIGT TIL
GRØNNE
MARKER
I Knardrup – der krydses af Værebro Å, og som ligger lige op ad de fredede arealer på den gamle Flyvestation Værløse – ligger denne gennemrenoverede villa klar til at byde nye ejere velkommen til en eklektisk bolig ud over det sædvanlige i naturskønne omgivelser. Knardrup er en børne- og familievenlig lille by, hvor I kan fiske eller blot trække frisk luft på bredden af områdets mindre søer. I kan også nyde naturen på hesteryg, og I kommer nemt omkring i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland med kort vej til S-togstationen.

Villaen fra 1967 fremstår efter den gennemgribende renovering i 2016 som en mere eller mindre nyopført bolig – en bolig med god plads vel at mærke. Pladsen kan udnyttes af den store familie, flere familier sammen eller i kombination med jeres arbejde – mulighederne er mange. I stueplan får I en stor stue, et køkken, tre værelser, et mindre kammer samt både badeværelse og gæstetoilet. Mens underetagen byder på endnu en stue, to værelser samt to disponible rum. I dette plan får I også et køkken, og så er her både badeværelse og vaskerum. Familielivet får i det hele taget lyse og lækre rammer at udfolde sig i. I kan kokkerere i Kvik-køkkenet fra 2015, og når I trænger til at slappe lidt af og lade batterierne op igen, kan den norske badekabine forkæle jer med brus, damp, bobler og massage.

Udenfor er det lige så flot og familievenligt som inde. I den lukkede have er der smarte lysløsninger, og her er ikke mindst flere gode terrasser, hvor solen og udsynet til de grønne omgivelser kan nydes i fulde drag. Lyder denne villa, som jeres nye hjem og fristed? Bestil en fremvisning, og lad os præsentere jer for de næsten uanet mange spændende detaljer.

Boligønsker

Boliglokation

Se også disse boliger