Andelslejlighed på Tullinsgade

Tullinsgade, Danmark

Byttebolig

DKK1.480.000

  • IMG_4757
  • IMG_4758
  • IMG_4759
  • IMG_4760
  • IMG_4761
  • IMG_4762
  • IMG_4763
  • IMG_4764

Bolig ID :

 BB-43196-bolig

Share

Added to Favorite

Favorit

Print

Badeværelser

1

Areal

65

Beskrivelse

København V, Andelslejlighed.
BYTTE TIL STØRRE
Vi overvejer at byte vores skønne 2 værelses lejlighed på Tullinsgade til en større.

Andelslejlighed på Tullinsgade i Værnedamsvej-kvarteret lige midt mellem Vesterbro og Frederiksberg. Charmerende område med gode indkøbsmuligheder, caféer, restauranter, shopping, tæt på Frb. Have og Skydebanen.

Lys 2-værelses med spisekøkken, stue, soveværelse og altan på 4 sal. I lille andelsforening med meget sund økonomi. Virkelig billig husleje på 1956 kr pr måned + internet, aconto vand og varme = 3015 kr i alt pr måned.

Andelen koster uden forbedringer omkring 1.480.000. OBS. der er for nyligt kommet altan op, som vi betaler kontant, så de månedlige udgifter bliver på 1956 kr. Det ligger dog cirka 170.000 til prisen. Vi opdaterer annoncen, så snart vi har det endelige tal.
Super fint stål-køkken med indbygget køleskab. En masse opbevaringsplads. Der er opvaskemaskine og vaskemaskine. Tørretumbler kan installeres, der er lavet plads til begge under køkkenbordet overfor køleskabet.

Badeværelse og toilet med rigtig brusekabine.

Vi er SÅ glade for at bo her. Det er virkelig en charmerende og fin gammel lejlighed, og det er noget nær umuligt at få en andel her i kvarteret. Men med tiden får vi brug for mere plads, og kigger derfor efter noget større på sigt. Vi har ikke travlt og bytter kun, hvis det helt rigtige dukker op.

Boligønsker

Mindst 3 værelser, gerne 4 og derefter på Frederiksberg eller Kobenhavn V, N, K, NV eller Ø. Vi ønsker os en lejlighed enten hejt oppe med altan og en grøn gard, eller en stue/lav lejlighed med udgang til grøn gard eller have. Med spisekokken. Eller bare en skøn bolig med tilsvarende herlighedsvaerdi! Maks pris 2,5-3 mil med billig månedlig ydelse.

Boliglokation

Se også disse boliger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *